Så er vi i gang igjen …

Vi fikk lynbanket av oss noen gram med julefett.

14 spillere møtte opp til den første tirsdagskvelden etter jule- og nyttårsoppholdet. Et og annet nytt fjes var også innom, hvilket som alltid er gledelig. Så var vi 10 lynbankere som ga oss i kast med en relativt inspirert åpningsturnering. Her ble Dan Vegar kveldens vinner, foran Theodor og Ola.

Nå er det å håpe at flest mulig allerede har sjakkformen noenlunde på stell. Kommende helg er det nemlig på’n igjen med seriesjakk, og særlig førstelaget får det stritt med match både lørdag og søndag mot sterke motstandere. Strømmen 1 kommer på besøk med et antatt slagkraftig mannskap, og mosselaget vi skal i ilden mot på søndag er heller ikke til å kimse av, selv om det er mossingenes andrelag. Mossekråkene holdt sterke kanarifugler fra Lillestrøm til uavgjort sist.

Bare en uke inn i det nye året var vi i gang med lynsjakk og også noen offhand-partier i mer bedagelig tempo.

Andrelaget vårt skal ilden hjemme mot Asker II på søndag. Igjen er det viktig at folk melder sin interesse for å være med og plotte Indre Østfold på sjakkartet.

Det er også å håpe at mange melder seg på i kampen om klubbmesterskapet, som starter snart. Meld dere på, her kan det bli mange spennende fighter og flust med ratingpoeng å hente.

D.A.