Indre Østfold Sjakkselskap har fått ny hjemmeside

Indre Østfold Sjakkselskap har endelig fått sin egen hjemmeside. Dette har vært et ønske i noen år nå og endelig er den på plass. Ble den ikke fin? ^_^

Klubben har vokst og har fått mange nye medlemmer de siste årene. Vi har medlemmer i alle aldre og virkelig fått et flott miljø og et supert tilbud i Indre Østfold. Dette tilbudet har ikke vært så synlig for andre utenfor sjakkmiljøet, men vil forhåpentligvis bli litt mer synlig gjennom den nye hjemmesiden.

Hjemmesiden vår finner du på følgende adresse: ioss.no. Gjerne vær med å spre ordet slik at alle kan få vite om det flotte tilbudet vi har i Indre Østfold.

Ambisjonen vår er å legge ut nyheter, events, analyser av sjakkpartier, klubbresultater m.m. Dette gjør vi for å glede erfarne sjakkentusiaster, men også for å inspirere nye medlemmer til klubben.

Hjemmesiden ble laget i samarbeid med Digital Assist, en lokal entreprenør i Askim som for øvrig er en ivrig sjakkspiller i klubben.

“Det har vært fokus på et imøtekommende design som inspirerer og utstråler gleden av det å være en del av miljøet i Indre Østfold Sjakkselskap.”
– Dan Vegar Sletten, Daglig leder i Digital Assist.

Gjerne del nyheten med andre og spre ordet til alle som enda ikke vet om oss!

Med vennlig hilsen alle oss i IØSS.